Handelsvilkår for Phonic Ear A/S’ Webshop
Kontaktinformation:
Att.: Webshop
Phonic Ear A/S
Kongebakken 9
2765 Smørum
Telefonnr. 3917 7101
E-mail: mail@phonicear.dk
CVR-nr.: 42 33 80 28
Priser:
Alle vores priser er i danske kroner (DKK) og inklusiv 25 % moms.
Betaling:
Du kan betale med følgende betalingskort: Dankort, VISA-Dankort, eDankort, Mastercard, VISA, VISA Electron. Beløbet trækkes ikke fra din konto, før vi har sendt varerne fra vores lager. Vi tager ikke gebyr for betaling med betalingskort.
Levering:
Vi leverer med UPS eller GLS i hele Danmark. Din bestilling ekspederes så hurtigt som muligt. Levering sker normalt indenfor 1-4 hverdage efter bestilling (i Danmark). Porto og leveringsomkostninger afhænger af dine køb og fremgår af din indkøbskurv. Kontakt os på telefon 3917 7101, hvis du ønsker levering til udlandet (herunder også Færøerne og Grønland), da der gælder andre leveringsbetingelser afhængig af det pågældende land.
Forbehold:
Vi tager forbehold for tekniske driftsfejl, trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte varer, udgåede varer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.
Reklamation:
Du har efter købeloven 2 års reklamationsret for fabrikations- og materialefejl. Fristen regnes fra varernes modtagelse. Reklamation angående fejl og mangler skal ske til Phonic Ear A/S (kontaktinfo ovenfor) indenfor rimelig tid og senest 2 måneder efter fejlen er opdaget eller burde være opdaget.
Kvittering:
Straks efter du har købt dine varer modtager du en kvittering på e-mail. Kvitteringen indeholder en oversigt over de bestilte varer, dit ordrenummer, dit navn og adresse, betalingsmetode mv. samt en kopi af disse handelsvilkår. Først når du har modtaget kvitteringen er der indgået en endelig bindende aftale. Aftalen indgås på dansk.

Du kan få tilsendt en kopi af din kvittering ved at sende en e-mail til mail@phonicear.dk med dit navn og adresse samt detaljer om dit køb.
Ordrebekræftelse:
Når vi har ekspederet din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse samt en faktura på e-mail. I ordrebekræftelsen bekræfter vi, at varerne er sendt til dig, hvornår du kan forvente at få dem og at betalingen er eller bliver trukket fra din konto. Du kan få tilsendt en kopi af din ordrebekræftelse ved at sende en e-mail til mail@phonicear.dk med dit navn og adresse samt detaljer om dit køb.
Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten, skal du returnere varen til os i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den. Du bedes vedlægge kopi af din kvittering eller ordrenummer. Hvis du har betalt med betalingskort tilbagefører vi automatisk beløbet til det anvendte kort hurtigst muligt og senest indenfor 30 dage. Returvarer bedes sendt til Phonic Ear A/S, Att. Webshop, Kongebakken 9, 2765 Smørum. Du skal selv afholde omkostningerne til returforsendelsen. Du kan også fortryde ved at undlade at modtage varerne.
Oplysning om klagemuligheder:
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@phonicear.dk.
Behandling af personoplysninger:
For at kunne gennemføre dit køb har vi brug for dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruger vi udelukkende til ekspedition af din bestilling, og vi videregiver ikke oplysningerne til andre. Vi lagrer informationerne elektronisk i ukrypteret form og gemmer dem i 2 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle reklamationssager.

Derudover bruger vi på vores hjemmeside cookies til at indsamle ikke-personlige oplysninger til statistiske formål og for at forbedre vores hjemmeside.

Såfremt du måtte ønske at få indsigt i, hvilke oplysninger vi gemmer eller ønsker at gøre indsigelser eller rettelser til oplysningerne kan du rette henvendelse til os på kontaktinformationen angivet ovenfor.

Phonic Ear A/S - Februar 2016